Vytváříme řešení pro praxi

Virtuální realita musí dávat smysl. Námi navrhovaná řešení, modely i scénáře odpovídají potřebám praxe a musí prokazatelně využívat benefit 3D virtuálního prostoru. S námi máte jistotu: rozumíme technologii a firmám, proto vše společně prokonzultujeme, zanalyzujeme a navrhneme aplikaci pouze v případě, že má VR smysl. V opačném případě poskytneme doporučení na jiná férová řešení.

VR CPR

Efektivní trénink kardiopulmonální resuscitace pro záchranáře i veřejnost. Propojení tréninkových figurín s VR prostředím simulující krizové situace zvyšuje sebejistotu laiků pro poskytnutí pomoci ve skutečném životě. Profesionálním záchranářům umožňuje trénink s využitím dalších život zachraňujících přístrojů, snižuje riziko chybných rozhodnutí při práci pod stresem.

VR EDU PACK

Nová generace komplexního vzdělávání pro základní, střední a odborné školy usnadňuje práci učitelům. Učení z přímé zkušenosti pomáhá žákům pochopit složité koncepty, zvyšuje zapamatovatelnost probírané látky i jejich motivaci a zapojení.

VR ICU​®

Trénink správných postupů pro lékaře a sestry na JIP. Scénáře simulující reálné situace pomáhají fixovat správné návyky při nastavování a ovládání zdravotnických přístrojů. Trénink krizových situací v bezpečném prostředí VR zlepšuje dovednosti zdravotníků a maximalizuje využití potenciálu zdravotnické techniky.

Zakázkový vývoj

Řešení pro potřeby praxe. V úzké spolupráci s klienty navrhujeme scénáře pro trénink a testování klíčových dovedností s možností sledování kritických proměnných pro posuzování efektivity tréninku a sběrem dat pro personalizované vzdělávání.

Kontakt

Leoš Kubíček

Virtual Lab, s.r.o.

IČO: 08065811

Lipová 1789/9, 370 05 České Budějovice 5